1.CMS 440 E8 - 4 - sistema CMS mašina za pletenje u trosistemskoj tehnici ili istovremeno prebacivanje u oba smera sa "split-stitch" funkcijom (mogućnost podeljene petlje). Mogućnost intarzije je standardna funkcija, zatim žakardno pletnje, i pletenje u "fully-fashion" stilu.

2. CMS 440 E8 - 4 - sistema CMS mašina za pletenje u trosistemskoj tehnici ili istovremeno prebacivanje u oba smera sa "split-stitch" funkcijom (mogućnost podeljene petlje). Mogućnost intarzije je standardna funkcija, zatim žakardno pletnje, i pletenje u "fully-fashion" stilu.

3. CMS 440 E5 - 4 - sistema CMS mašina za pletenje u trosistemskoj tehnici ili istovremeno prebacivanje u oba smera sa "split-stitch" funkcijom (mogućnost podeljene petlje). Mogućnost intarzije je standardna funkcija, zatim žakardno pletenje, i pletenje u "fully-fashion" stilu.

4. CMS 433.6 E8 - Najproduktivnija mašina za pletenje sa konceptom "2x3 tandem mašina" (dve glave za pletenje sa po tri sistema). Dve glave se mogu spojiti u jednu glavu za pletenje i onda ova izuzetno savremena mašina postaje šestosistemska mašina za veliku produkciju. Ovih šest sistema pletu i prebacuju istovremeno, a imaju i integrisani "split-stitch" sistem. CMS 433.6 otvara potpuno novu dimenziju u proizvodnji sa velikim mogućnostima pletenja.

5. CMS 422.6 E12 - Pionirski koncept mašine sa dve glave koje omogućavaju dva puta po dva sistema pletenja, ili sa spajanjem dve u jednu glavu pretvara se u mašinu sa četiri sistema pletenja. CMS 422.6 postaje standard u industriji trikotaže. Mašina omogućava veliku elastičnost u raznovrsnim zahtevima pletenja koje postavljaju naručioci sa probirljivog svetskog tržišta pred jednog modernog i dobro opremljenog trikotažera. Proizvodi dva komada istovremeno u "fully-fashion" stilu, intarziji i dr.

6. CMS 330.6 E10 - To je kompakt mašina koja koristi 3 sistema za pletenje što podrazumeva i trosistemsku tehniku pletenja (three-way) sa istovremenim prebacivanjem i funkcijom podeljene petlje (split-stitch). Služi za pletenje najviših performansi, tojest za ispunjavanje najprobirljivijih zahteva naručioca. Radi potpuni "fully-fashion" sa češljom.

7. CMS 330.6 E12 - To je kompakt mašina koja koristi 3 sistema za pletenje što podrazumeva i trosistemsku tehniku pletenja (three-way) sa istovremenim prebacivanjem i funkcijom podeljene petlje (split-stitch). Služi za pletenje najviših performansi, tojest za ispunjavanje najprobirljivijih zahteva naručioca. Radi potpuni "fully-fashion" sa češljom.

8. CMS 320.6 E3 - Ultra-gruba ( u smislu debele igle i velike petlje ) CMS compakt mašina za pletenje u "fully-fashion" stilu za trikotažu koja izgleda kao ručni rad. Mogucnost intarzije je standardna funkcija, a takođe i "split-stitch" tehnika. Dva sistema na jednoj glavi za pletenje koriste tehniku tri načina pletenja (three-way), kao i prebacivanje u oba smera.
Opremljeni smo i sa veoma dobrim mašinama svih tipova i potreba za zahtevno i savremeno konfekcioniranje trikotaže.

KETLERICE - Između ostalog posedujemo 8 različitih mašina (finoće: 4; 5; 10; 12; 14; 15.) za spajanje trikotaže, pletenje u "fully-fashion" stilu. Te mašine kombinuju izgled šivenja sa kvalitetom spajanja. Na taj način se dobija efikasno i ekonomično sastavljanje i stalan i izuzetan kvalitet.


CMS 440.6


CMS 433.6


CMS 422.6


CMS 330.6


CMS 320.6

           
  O nama • Proizvodni pogon • Proizvodi • Kolekcija • Maloprodaja • Kontakt • E-mail • Home
  Copyright © 2003 ILHEMTEX Inc. All right reserved.
  Design by: SEACOM
   
Pisite nam ! Nadjite nas na karti ! Izbor jezika Upisite svoje utiske !