Odstampajte tekst !Preporuci stranicu prijatelju !
 
 
Proizvodno uslužna firma ILHEMTEX TRIKOTAŽA TANASIĆ počela je sa radom davne 1978. godine, nakon što su se njeni vlasnici i osnivači vratili sa višegodišnjeg rada u Kanadi. To je porodična firma, 100 % u privatnom vlasništvu. U početku bila je to savremeno opremljena hemijska čistionica i praonica, da bi tokom 25 godina neprekidnog i upornog rada prerasla u jednu od najsavremenije opremljenih trikotaža u našoj zemlji.

Sada moderna proizvodna radionica radi na preko 900 m2 vlastitog proizvodnog i poslovnog prostora sa najsavremenijim kompjuterizovanim mašinama za štrikanje poslednje generacije nemačke firme ¨STOLL¨. Mašine na kojima se proizvodi trikotaža u našoj proizvodnoj firmi su poslednja reč tehnike u proizvodnji trikotaže na svetskom nivou. Takođe koristimo savremene i kvalitetne mašine za konfekcioniranje i spajanje trikotaže. Tu se proizvode džemperi u ¨Fully fashion¨ tehnologiji, zatim u intarziji, split i flexible stitch tehnici, kao i u potpunoj imitaciji ručnog rada. Klasično krojenje i šivenje se kod nas malo koristi pošto se svi delovi džempera izrađuju kompletno ukrojeni pomoću gore pomenutih tehnologija i tehnika, pa se vrši samo spajanje izrađenih delova u jednu završnu celinu.

TRIKOTAŽA TANASIĆ raspolaže sa kompletnim tehnološkim procesom za obradu Lambswoola, Schetlanda, Angore, kašmira, pamuka i sl. to jest oplemenjuje te materijale u smislu volumeniziranja, omekšavanja, anti filc i anti piling obrade, trajne zaštite od moljaca i dr., što povećava kvalitet izrađenih odevnih predmeta u trikotaži.

Velika pažnja se poklanja kod zapošljavanja, tako da svi zaposleni imaju višegodišnje iskustvo u proizvodnji i konfekcioniranju trikotaže.

Svi gotovi proizvodi se pažljivo i višestruko kontrolišu. Kolekcije novih proizvoda se prave dva puta godišnje, a veliku pažnju poklanjamo izboru kvalitetnih uvoznih materijala (pretežno iz Italije i Nemačke), zatim na modne trendove, širok asortiman modnih boja, što potvrđuje našu nameru da se udovolji željama najprobirljivijih kupaca. Ovaj način rada nam omogućava da budemo stalni snabdevači mnogih luksuznih butika, većih trgovačkih i veleprodajnih firmi, kako u Beogradu tako i u celoj Jugoslaviji. Naš vredni i uzorni kolektiv prati sve svetske trendove u proizvodnji trikotaže. Posećujemo sve značajnije sajmove i okupljanja u Evropi, a takode i svaki sajam mode i ostale hepeninge u našoj zemlji. Pretplaćeni smo na mnoge svetske modne publikacije koje sadrže novosti iz proizvodnje trikotaže ili koje objavljuju razne zanimljive sadržaje u smislu bolje organizovanosti u proizvodnji trikotaže.

Moderno smo poslovno organizovani ne samo u proizvodnji vec i u menadžmentu i aktivno se spremamo za kontakte sa odgovarajućim poslovnim partnerima, da što pre otpočnemo ravnopravnu poslovnu saradnju sa svetom, kroz kvalitetan i ravnopravan izvoz proizvoda i usluga. Radi što ravnopravnije saradnje sa poslovnim partnerima u zemlji i svetu firma ILHEMTEX TRIKOTAŽA TANASIĆ je uvela Sistem kvaliteta ISO 9001-2000 što će umnogome povećati našu konkurentnost na tržištu i dovesti do još većih mogućnosti zadovoljavanja zahteva mnogobrojnih kupaca.

Svi proizvodi ILHEMTEX TRIKOTAŽE TANASIĆ imaju robnu marku koja je registrovana u Saveznom zavodu za intelektualnu svojinu.

Zbog svega toga započeli smo izgradnju poslovne hale od 2500 m2 poslovnog prostora, da bi što bolje smestili svu opremu koju posedujemo i da bi se što bolje organizovali u cilju povećanja produktivnosti. Iz tog razloga želimo konkurisati za kredit kod Republičkog i pokrajinskog fonda za razvoj malih i srednjih preduzeća. Verujemo da ćemo uspeti. Tržište, znanje i volja za radom i razvojem postoji, ali potrebna je i finanskijska podrška.


Projekat hale


Projekat hale


Dobitnici smo
Srebrne košute
na 41
međunarodnom
sajmu odevanja
"Moda u svetu"
u Beogradu
2002. godine.


IQNET
IQNET sertifikat

OQS
OQS sertifikat

EVROCERT
EVROCERT sertifikat


ISO sertifikat
           
  O nama • Proizvodni pogon • Proizvodi • Kolekcija • Maloprodaja • Kontakt • E-mail • Home
  Copyright © 2003 ILHEMTEX Inc. All right reserved.
  Design by: SEACOM
   
Pisite nam ! Nadjite nas na karti ! Izbor jezika Upisite svoje utiske !